Direcția pentru agricultură județeană Iași

Horticultura

ASPECTE_PRIVIND_TEHNOLOGIA_DE_CULTURA_A SPECIEI_LYCIUM_BARBARUML (GOJI).pdf

Aspecte_legate_de_cultivarea_arbustilor_ornamentali.pdf

ASPECTE_PRIVIND_STATISTICA_DIN_SECTORUL_FRUCTELOR _SI_LEGUMELOR_LA_NIVELUL_STATELOR_MEMBRE_UE.pdf

Modelarea_viitorului_agriculturii_si _al_sectotului _agroalimentar_pEditează Linkentru _generatiile _viitoare_din _Europa.pdf

Lucrare_februarie_2025.pdf

2. februarie.pdf

1. ianuarie.pdf

februarie_2025.pdf

ianuarie_2025.pdf

februarie_Besleaga.pdf

ianuarie_Besleaga.pdf

Lucrare_ianuarie_2025_Georgescu_.pdf

Analiza_senzoriala_a_unor_vinuri.pdf

MOLIA_MINIERĂ_A_NUCULUI_SPECIE_.pdf

ASPECTE_PRIVIND_CULTURA_HIDROPON.pdf

Impactul programului de sustinere a productiei de legume in spatii protejate in judetul Iasi.pdf

Soiuri de plante aromatice si condimentare create la SCDL Buzau.pdf

Efectul unor tratamente prefermentative asupra compozitiei vinurilor obtinute din soiurile Tamaioasa Romaneasca si Aligote.pdf

Aphis_pomi.pdf

buletin_informativ.pdf

cires.pdf

Cydia_pomonella.pdf

Erwinia_amylovora.pdf

Myzus_cerasi.pdf

Podosphaera_leucotricha.pdf

Xanthomonas.pdf

Cercetări_cu_privire_la_combater.pdf

Cercetări_cu_privire_la_producți.pdf

Cercetări_privind_avantajele_pra .pdf

Cercetări_privind_bolile_culturi.pdf

Cercetări_privind_cultura_salate.pdf

Cercetări_privind_cultura_spanac.pdf

Cercetări_privind_polenizarea_cu.pdf

Cercetări_privind_recunoașterea_.pdf

Cercetări_privind_rezistența_cul.pdf

Molia_minieră_a_nucului_specie_.pdf

Soiuri_de_plante_aromatice_și_co.pdf

Accessibility Tools